Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Sunday, January 1, 2012 9:06:34 PM(UTC)
razali84

Groups: Registered
Posts: 20


Hi,

i have created an win form to write barcode using PDF417 barcode.

my issue is when im running my deployment project, error "BarcodeEngine DLL not found"

if i install leadtools from CD this application can running.

using Leadtools V15, .Net application

thanks
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Monday, January 2, 2012 1:26:19 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

The problem might be related to missing dlls on the deployment machine.
I would check out the help file article "Files to be Included with Your Application" to make sure you are deploying all of the correct files.  Furthermore, you can test and see which DLLs are being loaded by your application at any time by using Process Explorer utility from Microsoft.  
Use this utility and see what DLLs load on your development machine and then see what is missing from your deployment machine.

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.096 seconds.