Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Thursday, July 21, 2005 6:37:11 AM(UTC)
ngxfer001

Groups: Registered
Posts: 9


Hi
I have try the NetServer example in video conferencing SDK, if I send H264, there is no problem, the client can play the video. Unfortunately, whe I send H263 (allH263), the client side can not decode or something, no video display on the client side. Is there something wrong with the example or codec, or just my problem??
Thank you very much for reading this post.
Best Regards
Ferdinand Ng

Edited by moderator Thursday, October 20, 2016 10:42:10 AM(UTC)  | Reason: Removed defunct emoticon

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Friday, July 22, 2005 10:18:29 AM(UTC)

Silviu  
Silviu

Groups: Registered
Posts: 9


By default, the LEAD H263 Codec sends a key frame every 60 seconds. The client cannot show any data until it gets a new key frame, which can take up to 60 seconds with these default compressor settings. This is too much for the NetServer, so you should reduce the key frame interval in the H263 encoder (try setting it to 2-3 seconds).
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.088 seconds.