Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Saturday, July 2, 2005 1:36:03 AM(UTC)

srana  
srana

Groups: Registered
Posts: 1


Hi

Using Delphi 7 and Leadtools Imaging. It cannot find 'LTPntDef.inc'

[Fatal Error] LTDLLDef.pas(65): File not found: 'LTPntDef.inc'

I even tried the Delphi sample with same results.

Regards

Shrishail

 

 

 

 

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Sunday, July 3, 2005 6:17:28 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

When exactly this error appears to you?

However, please make sure that you installed the VCL components successfully to your project. For more information please refer to the "LEADTOLS Visual components library (VCL) help file" and see the "Installing VCL" topic.

Regards,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support

Edited by moderator Thursday, August 8, 2019 1:47:31 PM(UTC)  | Reason: Not specified

 
#3 Posted : Wednesday, September 28, 2005 5:59:00 AM(UTC)
jclements

Groups: Registered
Posts: 12


I realize I am replying to an old message, but just in case you never found an answer, I did find that I had to add the path:

C:\Program Files\LEAD Technologies, Inc\LEADTOOLS14\Uses\

To my Project's Search Path for it to find them...
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.091 seconds.