Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Thursday, December 17, 2009 5:17:15 PM(UTC)

majorss  
majorss

Groups: Registered
Posts: 7


Leadtools ver : 14.5.0.7X (VC++ 6 with API & Class)

When I display(L_PaintD) some dicom image with L_SetDisplayMode(
DISPLAYMODE_FASTPAINT or DISPLAYMODE_RESAMPLE)

it looks like displaying an image on different position(1 or 2 pixel?) by same routine

How to display same position?


// Attached sample shows it when left button click.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, December 17, 2009 5:20:23 PM(UTC)

majorss  
majorss

Groups: Registered
Posts: 7


.....
File Attachment(s):
LTTest.zip (30kb) downloaded 20 time(s).
 
#3 Posted : Friday, December 18, 2009 7:14:40 AM(UTC)

GregR  
GregR

Groups: Registered, Tech Support, Administrators
Posts: 766


This is to be expected due to resampling the pixels.  I'm guessing this only occurs when you are zoomed in or out correct?  When you use something like Resample or bicubic and you are zoomed in or out the painting engine will evaluate all of the raw pixels and then resample/antialias them to increase the display quality.  On some images is can make the image look like it shifted 1 or two pixels.
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.111 seconds.