Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Monday, November 16, 2009 2:27:13 PM(UTC)

gordon  
gordon

Groups: Registered
Posts: 5


I've got an application that uses LeadTools 12. To deploy to the end user I have used a batch file that includes the command:

regsvr32.exe C:\windows\system32\LTOCX12N.OCX

When I run this under Windows 7 I get an error (shown in the attachment).

Any ideas how to get this .OCX registered with Windows 7?

I've checked and the .OCX file is in the folder.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Tuesday, November 17, 2009 5:03:25 AM(UTC)

Adnan Ismail  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

There is no attachment to this post. If you want to attach a file, please make sure to put it in a ZIP or RAR file and when you post it, do NOT click on the preview button.
About the registration problem you must run the command As Administrator or it won't work.
If your OS is a 64-bit Windows edition, you need to register the OCX file using the Regsvr32.exe utility installed in this location:
C:\Windows\SysWow64
Also, copy the OCX and needed DLLs to this folder, not SYSTEM32.

 
#3 Posted : Tuesday, November 17, 2009 12:55:41 PM(UTC)

gordon  
gordon

Groups: Registered
Posts: 5


That did it. Thanks. :)
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.106 seconds.