Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Friday, September 18, 2009 10:16:23 AM(UTC)

grhind  
grhind

Groups: Registered
Posts: 19


i have built a tool with an MSI which installs without problems all the OCR files are sent to either the c:\Program Files directory of my program or to the windows system folder. After its installed using the administrator account i test it all out and everything works including OCR. i then log in as another user and the tool i built works fine except for the OCR. Any thoughts as to why that might be.

Error is: Engine initialization error, or there is no appropriate license.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Monday, September 21, 2009 12:22:14 PM(UTC)

GregR  
GregR

Groups: Registered, Tech Support, Administrators
Posts: 764


This is the same error you would get if the OCR engine wasn't installed, the engine path directory is incorrect, or basically any reason that the OCR engine files couldn't be loaded.

Most likely, the user doesn't have permissions for that folder.  Try using standard windows functions to read/write a test txt file in that directory.

Which OS are you using?
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.034 seconds.