Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, August 12, 2009 2:20:57 AM(UTC)

ssskkk  
ssskkk

Groups: Registered
Posts: 74


Helo,

        I want to run a twain scan your  demo project.when i run

Ony Exit is enabled. How can i Run?

Thanks

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Wednesday, August 12, 2009 5:19:45 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

What is the exact name of the demo that you are using and the exact steps that you perform to do scanning?
If you open our Main demo, can you see the Twain device in the "Select Source" dialog in the "File" menu?
 
#3 Posted : Wednesday, August 12, 2009 7:16:35 PM(UTC)

ssskkk  
ssskkk

Groups: Registered
Posts: 74


Hello,

       In Your scanning Demo has two options,

01)Twain

02)Wia

                         What is the difference between Two.

I select the Twain Multipage  . But The Select source is not enabled.

any device is connected.

Thanks

ssskkk

 
#4 Posted : Thursday, August 13, 2009 4:18:19 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

The following links provide details regarding Twain and WIA. Please check these links:
http://www.leadtools.com/SDK/Raster/Raster-Scanning.htm
http://www.leadtools.com/SDK/Raster/Raster-Scanning-Twain.htm
http://www.leadtools.com/sdk/raster/wia.htm

If the Twain Select Source is not enabled, this means that you do not have a Twain driver device (scanner, camera with Twain driver, etc.). To check if this is the issue, please try the standard Twain test utility from the Twain Working Group. This program is called Twacker and you can get it from here: http://www.twain.org/devfiles/twack.zip.
Just run the Twacker application and try the following:
- Select (check) the menu "File-->Disable after Acquire".
- Uncheck the menu "File-->ShowUI".
- Select the menu "File-->Select Source", and then select your scanner driver from the list.
- Select the menu "File -->Acquire".

Can you select the Twain device and perform a successful scan?
 
#5 Posted : Thursday, August 13, 2009 7:15:48 PM(UTC)

ssskkk  
ssskkk

Groups: Registered
Posts: 74


hello,

      When I select source, Th window is empty.

Thanks

SSSkk

 
#6 Posted : Saturday, August 15, 2009 10:20:33 PM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Twacker is the standard Twain test utility from the Twain Working Group. If it is not able to see your scanner, this means that the scanner is not supported by the Twain source (driver).

If your scanning device does not have a Twain driver, does it has a WIA driver? You can check this by running our pre-built Main demo and check if the "WIA Acquire" option in the "File" menu is enabled.
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.123 seconds.