Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Monday, August 10, 2009 11:24:35 AM(UTC)
anna168421

Groups: Registered
Posts: 11


Hi,

I have Document Imaging 14.5 and Visual C++ 6.0. I pretty much copied the examples from here (ClassLib\MSVC5\IMGPF\) or here (examples\ClassLib\CBuilder\Annotate) to have a dialog opening files. Yet, when I press the button the dialog does not open. The error code returnd from m_dlgFileOpen.DoModalOpen is -152, which is ERROR_DLG_NOTINITIATED. I did initiate everything as per examples. Included libraries are: ltwvc_n.lib ltkrn_n.lib ltdlgfile_n.lib ltdlgkrn_n.lib ltdlgclr_n.lib ltfil_n.lib LTDIS_n.lib ltimg_n.lib. What could be the problem?
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Tuesday, August 11, 2009 3:30:12 AM(UTC)

Adnan Ismail  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,022

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Please make sure that your code calls the following line after you call the LoadLibraries() function to initialize the LEADTOOLS Common Dialogs:
LDialogBase::Initialize(DLG_INIT_COLOR)
 
#3 Posted : Tuesday, August 11, 2009 4:56:53 AM(UTC)
anna168421

Groups: Registered
Posts: 11


 Adnan Ismail wrote:Please make sure that your code calls the following line after you call the LoadLibraries() function to initialize the LEADTOOLS Common Dialogs:
LDialogBase::Initialize(DLG_INIT_COLOR)
Yes, that was it. Thanks!
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.096 seconds.