Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, February 25, 2009 8:50:50 AM(UTC)
IrvAdams

Groups: Registered
Posts: 1


I have a memory stream resident byte-array image passed into Delphi as a SafeArray. I load this into leadtools various ways and never see it on the screen. This is a system that was working well with file-based TIFFs and now we are trying to switch to memoery-based.

Any ideas?
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, February 26, 2009 5:51:50 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,031

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

If you get the TIFF data into a global memory buffer (HGLOBAL),  you can use the Load Memory function to load it.
If you can't get it to work, I can try to help you if you do the following:
1. Create a small project (not your full application) that loads a TIFF file into a memory buffer similar to your actual application.
2. Pack this test project along with a test image into a ZIP or RAR file and attach it here or send it to support@leadtools.com
3. Specify which version of LEADTOOLS and Delphi you're using, and which programming interface (VCL, DLL API or COM objects).
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.091 seconds.