Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Sunday, July 27, 2008 2:12:39 AM(UTC)

Julia  
Julia

Groups: Registered
Posts: 4


Hi,

Can you please help me with the following.
I have a vector (WMF) file, and a bitmap (HDC). I need to draw the vector on the bitmap antialiased. I am using the LT15 evalutaion version.
8-)

Thank you.

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Sunday, July 27, 2008 11:10:11 PM(UTC)

Julia  
Julia

Groups: Registered
Posts: 4


P.S. I tried this - but this does not work

    VECTOR_DISPLAY_OPTIONS ltOptions;
    ltVector.GetDisplayOptions (&ltOptions);
    ltOptions.AntiAliasing.uThreshold  = 10;
    ltOptions.AntiAliasing.uDim = 10;
    ltOptions.AntiAliasing.uFilter = ANTIALIAS_2;

    nRet = ltVector.SetDisplayOptions (&ltOptions);
    ltVector.Paint (hdc, false);

 
#3 Posted : Monday, July 28, 2008 2:49:08 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Julia,
I was going to suggest the same approach that you tried. I have tried the steps above and the function was working. The settings that I used are:
uThreshold = 80
uDim = 7
uFilter = ANTIALIAS_DIAG
If you try to modify the parameters for AntiAliasing, does it work?

Can you please tell me what is the build number (version info) of the following DLLs:
Lvkrn15u.dll
Lfwmf15u.dll
 
#4 Posted : Monday, July 28, 2008 3:36:12 AM(UTC)

Julia  
Julia

Groups: Registered
Posts: 4


Hi Adam,

Thank you for the answer.

I changed settings as you suggested, but it does not work for me :(.

The file versions are
Lvkrn15u.dll    15.0.1.1
Lfwmf15u.dll    15.0.1.0

The build is "Final" for both.

 
#5 Posted : Monday, July 28, 2008 6:08:01 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

There is a newer build of some of the DLLs. First thing to try, is to obtain the latest version of DLLs.
Please send your LEADTOOLS serial number to support@leadtools.com and ask for the latest v15 patches. If you don't have a LEADTOOLS serial number, just ask for the latest v15 evaluation patches.
 
#6 Posted : Wednesday, August 6, 2008 11:18:50 PM(UTC)

Julia  
Julia

Groups: Registered
Posts: 4


I downloaded what I believe is the latest dll's (EVAL - API - 7_24_2008.zip given to me by Support), and it still doesn't work. Any other idea?

What lib's and dll's should I be using for antialiasing? Maybe I am linking something wrongly?

Thanks for any help.
 
#7 Posted : Thursday, August 7, 2008 12:28:19 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Julia,
I have already sent a reply regarding this issue through email. I will forward the email to you.
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.151 seconds.