Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Friday, March 21, 2008 8:24:09 AM(UTC)
tonisimon

Groups: Registered
Posts: 1


I have several VB6 applications that use LEADTools Document Imaging Suite 13.0. When scanning in color, if select 100dpi, it's fast enough. The higher the dpi, though, the slower it gets. At 400dpi, it takes about 10 seconds after the page has gone through the scanner for the screen to refresh with the scanned image.
I tested the same settings using Twacker and it was very fast, even at 400dpi. I can't upgrade my LEAD image controls so I have to make color scanning faster using version 13.0. I would greatly appreciate any help. Toni.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Sunday, March 23, 2008 7:16:01 AM(UTC)

Adam Boulad  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,034

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)


Version 13 of LEADTOOLS had 2 types of Twain support:


1. Old set of functions, which are similar to previous versions of LEADTOOLS.




2. New functions based on the Twain 1.9 specification.


Since
you own Document Imaging Suite, if you use the new set of functions, you can
optimize scanning speed using the Fast TWAIN features. For more information,
see the help topic "Fast TWAIN (Scan Configurations)" in the LEADTOOLS 13 Twain COM object help file.

 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.136 seconds.