Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Monday, November 12, 2007 9:04:47 PM(UTC)

manju  
manju

Groups: Registered
Posts: 49


Hi,

I am trying to use both regions and AnnAutomation objects in a application but if I have drawn AnnAutomation object(Ex. AnnStamp Object) on base image and then try to draw a region on base image the AnnAutomation object will become realized.I am not getting how to use both.Please reply soon.

Thanks
manju
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Tuesday, November 13, 2007 5:18:14 AM(UTC)

Adnan Ismail  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,034

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Manju,
How exactly you are drawing the region? Are you using the InteractiveMode and setting the InteractiveMode to 'Region'. If yes, please change the InteractiveMode and set it to 'None' after you draw the region and try to work with the annotation objects
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.100 seconds.