Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, October 3, 2007 10:51:48 AM(UTC)

Pradeep  
Pradeep

Groups: Registered
Posts: 14


Hi Leadtool Techies,
I am using the Leadtools 14.5 Barcode reading feature in my Dotnet 1.1 application.
When I try to read a Barcode from a TIFF image from a Standard Windows application in which there is no bar code(s) for testing I get a standard lead exception "LEAD Error: No Bar Code recognition" but when I do the same using a Windows service it throws an exception "Exception from HRESULT: 0x800A4FC1". Can anybody explain why it behave differnt on the same image.

Thanks,
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, October 4, 2007 3:55:55 AM(UTC)

Adnan Ismail  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)


It seems
the service adds Hex(800A0000) to the value returned by our ActiveX. This is
because the value Hex(A4FC1) is 20417, which is our error code for ERROR_BARCODE_NOTFOUND " No bar code recognition"

 
#3 Posted : Thursday, October 4, 2007 4:21:50 AM(UTC)

Pradeep  
Pradeep

Groups: Registered
Posts: 14


Thanks Adnan for the response to this post. I understand the windows service does this. Can you please give a sample of how to handle this exception with an Lead error code. I haven't seen many samples which handle Leadtools exceptions and Leadtools error codes.

Thanks again.
Pradeep
 
#4 Posted : Saturday, October 6, 2007 11:48:34 PM(UTC)

Adnan Ismail  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Pradeep,
Can you
send me a sample file that shows this exception when trying to read the barcode
on it? Also, can you tell me what build number (version info) of LEADTOOLS DLLs that you have on your computer?
 
#5 Posted : Monday, October 8, 2007 9:31:53 AM(UTC)

Pradeep  
Pradeep

Groups: Registered
Posts: 14


Adnan,
Sorry for the late response. I figured out how to handle the error code. It is a COM exception and not a dot net exception. I was breaking my head to see the similar dot net exception code.
By the way I am using leadtools 14.5
Thanks anyway.
Pradeep
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.070 seconds.