Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Friday, August 3, 2007 11:17:47 PM(UTC)

Prabhu  
Prabhu

Groups: Registered
Posts: 3


How to identify Page Separator in Scanning,

 Is there any option to identify?

 

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Tuesday, August 7, 2007 4:04:59 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

What type of separators do you use? Is it a blank page or something else?
Also, what is the exact LEADTOOLS version (13, 14, 14.5, 15, etc.) that you use?  
What is the exact LEADTOOLS programming interface (COM, OCX, API, .Net, C++ Class Library, etc.) that you use?

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
#3 Posted : Wednesday, August 8, 2007 10:09:47 PM(UTC)

Prabhu  
Prabhu

Groups: Registered
Posts: 3


 

Thank You

I am using LEADTOOLS 14.5 ,.Net 2005, is there any standard page seperators,

like barcode

 

 

 

 

 

 

Hello,

What type of separators do you use? Is it a blank page or something else?
Also, what is the exact LEADTOOLS version (13, 14, 14.5, 15, etc.) that you use?  
What is the exact LEADTOOLS programming interface (COM, OCX, API, .Net, C++ Class Library, etc.) that you use?

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support

 
#4 Posted : Sunday, August 12, 2007 6:19:40 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

The separator to use depends on your application.
If you want to put empty pages, you can write code in LEADTOOLS that examines the scanned page and determines if it's empty or not.

If you want to print barcodes on the images and later during scanning detect the presence of these barcodes, you can also do that with LEADTOOLS if you buy the additional barcode modules.

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.132 seconds.