Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Tuesday, July 17, 2007 6:23:39 AM(UTC)

werner  
werner

Groups: Registered
Posts: 5


hi my question is next, with this scanner when i don't show the provider software the leadtools component not scan but when yes, this scan the document. is possible in some scaners is needed show the provider software for this works or is a isuee of the component with this type of scanner.

thanks for you soon answer.. :S
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Wednesday, July 18, 2007 2:05:31 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

What is the exact LEADTOOLS version (v14, v14.5 v15, etc.) that you use?
And what is the programming interface (COM, COX, .Net, API, etc.) that you use?

Can you please send me a code snippet that shows the exact LEADTOOLS functions that you use to scan from your scanner?

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
#3 Posted : Wednesday, July 18, 2007 11:42:58 AM(UTC)

werner  
werner

Groups: Registered
Posts: 5


i use leadtools v15 trial, attach a txt with the code.  my intention is none interface to the final user
_twainSession.Acquire(TwainUserInterfaceFlags.none)  but not work..



File Attachment(s):
CodeSnipet.txt (4kb) downloaded 19 time(s).
 
#4 Posted : Wednesday, July 18, 2007 11:44:02 AM(UTC)

werner  
werner

Groups: Registered
Posts: 5


i use vb net 2005
 
#5 Posted : Thursday, July 19, 2007 2:48:36 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

I checked your code with different scanners and the problem is not active.

The problem on your machine might be related to the scanner that you use.

To narrow down the problem possibilities, I need you to test the same issue by using the standard Twain test utility from the Twain Working Group. This program is called Twacker and you can get it from here: http://www.twain.org/devfiles/twack.zip

Just run the Twacker application and try the following:
- Select (check) the menu "File-->Disable after Acquire".
- Uncheck the menu "File-->ShowUI".
- Select the menu "File-->Select Source", and then select your scanner driver from the list ("WIA-hp scanjet 7400").
- Select the menu "File -->Acquire". Do you face any problem?

Please let me know how it goes.

Regards,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
#6 Posted : Thursday, July 19, 2007 6:23:43 AM(UTC)

werner  
werner

Groups: Registered
Posts: 5


works fine.. I missed something in my code?
 
#7 Posted : Thursday, July 19, 2007 8:43:31 AM(UTC)

werner  
werner

Groups: Registered
Posts: 5


I found the problem in my app I have a timer process and in the code of timer i have this instruction "application.doevents" i remove this and working fine thanks for you help..
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.132 seconds.