Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Monday, October 30, 2006 3:58:33 AM(UTC)
kingdomkao

Groups: Registered
Posts: 2


Dea All,

While I am using the LEADTOOLS sample video converter to convert my video into mpeg format, but there is an error message shown. I try to trace into the code to find out the problem, in the following code it return 0x080040227,

   hr = m_convert->StartConvert();

Does anyone know what the problem is ? Please advise, thanks.

Regards,

Kingdom


 

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Monday, October 30, 2006 11:15:59 PM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,034

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Do you get this error for all your AVI files or for just a particular one?  Can you please post a sample AVI file that shows the problem?

Thanks,

 
#3 Posted : Tuesday, October 31, 2006 4:13:40 AM(UTC)
kingdomkao

Groups: Registered
Posts: 2


I use your sample AVI file, and get the same error.

 

 
#4 Posted : Tuesday, October 31, 2006 11:07:50 PM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,034

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

I've just replied to your email.  I think the error you get is
because you are selecting MPEG1 stream format with No Recompression for
the audio and video codecs.  You must select an appropriate MPEG video and audio encoders for it to work.

 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.103 seconds.