Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Thursday, May 11, 2006 8:38:02 AM(UTC)

Labs  
Labs

Groups: Registered
Posts: 1


I downloaded the latest runtime today and updated my install.  Now when I try to call the codecs.GetInformation(Stream, true) method I get an error saving invalid format.  I had made a copy of my Lead Tools bin directory and so renamed the prior version back and gave the same call a try and everything works fine.  I am running on .Net 2.0.  I didn't see instructions for how to apply a patch, so I took those steps and maybe they are wrong?

_info = _codecs.GetInformation(iStream, true);

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Monday, May 15, 2006 2:27:03 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Hello,

First thing to check is the RasterCodecs.CodecsPath property. Make sure that this property paints to the "...\Redist\DOTNET\v20" folder instead of the "...\Bin\Dotnet\v20" folder. Also, use the LEADTOOLS .Net assembles from the Redist\DOTNET\v20.

Also, what is the exact patch that you have installed? V14.0 or v14.5?

Please check the above and let me know if this helps.

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.106 seconds.