Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Tuesday, March 7, 2006 6:09:05 AM(UTC)
Marcel_Rezmerita

Groups: Registered
Posts: 1


Hello.

Is there any "special" Unicode version for the "Raster Imaging Pro" 14.0 ?

In fact, I'm trying to use L_LoadBitmap passing a L_TCHAR*  as file name but the function returns -10 (ERROR_FILENOTFOUND).

I mention that it works fine in a non-Unicode version (passing L_CHAR* for the file name parameter).

Thank you.
Best regards,
Marcel Rezmerita.



 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, March 9, 2006 8:33:31 AM(UTC)

Amin  
Amin

Groups: Manager, Tech Support
Posts: 353


Marcel,

Yes, there is a Unicode build of our LEADTOOLS 14 toolkit. If you don't
have download instructions for this build, send you product serial number to support@leadtools.com and ask for it.

Amin Dodin

Senior Support Engineer
LEAD Technologies, Inc.
LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.105 seconds.