Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, February 22, 2006 9:29:31 AM(UTC)
achandra

Groups: Registered
Posts: 17


After installing patch 14.1, I tried to save the OCR result under "*.xls" (Excel) and "*.xml" (Xml Document). However, it reports me an Error.

This is the Error Message:
Excel Format:  "General Error in Engine"
XML Format:  "Wrong parameter or parameter not found"

While running the RasterOcr.SaveResultsToFile( ),  I use the default configuration. I only change the Format type to the corresponding save format.

Does saving under Excel and XML format require setting specific SaveResultOptions? If yes, what is the setting?
If no, does the OCR Engine has a bug in saving under these file format?

thank you


 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, February 23, 2006 12:39:44 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

I get the same error, and am able to save in other formats, so I submitted it to development with this number: 4312AMN.  Will post back when I get an update.

 
#3 Posted : Sunday, February 26, 2006 8:25:22 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

According to development the error may be caused by using the same RDF
file for more than one OCR session.  I tried deleting the RDF file
after each recognition and do not get the error.  Please try that,
and if you still get it then please try the latest patch which is build 14.5.0.4.

 
#4 Posted : Monday, February 27, 2006 2:46:15 PM(UTC)
achandra

Groups: Registered
Posts: 17



I tried your suggestion to install patch 14.5.0.4. However, the error exist when I tried to save under either *.xml or *.xls.
Also in my function, I always delete the RDF file before doing a new OCR Session.

So, I am still clueless for this issue.

Thanks
 
#5 Posted : Tuesday, February 28, 2006 1:00:43 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Try installing the latest OCR runtime:
Http://www.leadtools.com.../leadtoolsocrruntime.exe


 
#6 Posted : Wednesday, March 1, 2006 2:52:12 PM(UTC)
achandra

Groups: Registered
Posts: 17


I had this module installed in my computer. Also, I tried to reinstall this module. The result is still the same, cannot save under xml and xls format.
 
#7 Posted : Sunday, March 5, 2006 6:22:23 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Can you post a sample image you are OCRing.  I cannot think of anything else because I we are both using the latest DLLs.

 
#8 Posted : Wednesday, March 8, 2006 8:48:00 AM(UTC)
achandra

Groups: Registered
Posts: 17


I decided to disable saving under xml and xls in my application.
 
#9 Posted : Monday, March 13, 2006 6:38:58 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Can you try downloading and installing the latest setup?  I do not
know if this will help but I cannot think of anything else at the
moment.  If you do not have the download instructions then send
your serial number to "support@leadtools.com" and we will send them to you.

 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.141 seconds.