Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, March 30, 2011 6:46:12 AM(UTC)

Travis  
Travis

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 215

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

This issue is caused by the TwainDSM.dll.  This DLL does not return the WIA drivers. 

If you test with Twacker.exe you may find the driver is listed.  This is because, by default, Twacker is not set to use Twain 2.0.  It will load the twain_32.dll which will list the WIA drivers.
If you select the option in Twacker's File menu "Twain 2.0" (FILE | TWAIN 2.0) you will then see the WIA source is not shown.  This is because Twacker is now using the TwainDSM.dll.

LEADTOOLS will use the TwainDSM.dll if it is found.  If it is not found we will use the twain_32.dll. 

If you're having this issue, and you wish to use the WIA driver with LEADTOOLS, you will need to rename the TwainDSM.dll or remove the file. 

Travis Montgomery
Senior Sales Engineer
LEAD Logo
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.111 seconds.