Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Thursday, August 9, 2007 4:20:27 AM(UTC)

Negaton  
Negaton

Groups: Registered
Posts: 6


Hello,
We are developping an "SCP" sofware based on "Medical Imaging suite v15"
We are trying to learn about this component by reading help file and exploring the sample projects, such as "CSDicomServerDemo" project.
We plan to make our own software based on this sample.
Our software doesn't work fine : we are facing some problems with the "OnReceiveData" Event

---
protected override void OnReceiveData(byte presentationID, DicomDataSet cs, DicomDataSet ds)
{
if(server.SaveCSReceived && cs != null)
{
server.LogCS(this, cs)\\;
}
}

---

When we run in debug mode the "CSDicomServerDemo" project provided as sample project by leadtools, "cs.InformationClass"
property is set to "Cstore" when receiving data

When we run in debug mode our project, "cs.InformationClass" property is set to "undefined" when receiving data.

We are using the same software to send the dicom file (we use the sample software provided by leadtools : DicomStr_original.exe

We have made so much debbuging processes without any success. We try to solve this problem for several days.

Somebody in the leadtools suport team told us to check about properties not well initialized (a property shoul be "false" ) but I don't know if it is a server or a client property and have no more information about that...

Is there something usual we should have missed, for exemple Before the "SendAssociateAccept" method ?

Thank you for your help.

Damien
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, August 9, 2007 11:03:27 PM(UTC)

Negaton  
Negaton

Groups: Registered
Posts: 6


We have included in our project the "scp" and "base" class provided in the samp "CSDicomServerDemo" directly, without any modifications.
Is there a "client" well known property that can be the problem ?

Any help welcome ...
 
#3 Posted : Tuesday, September 4, 2007 5:37:54 AM(UTC)

Negaton  
Negaton

Groups: Registered
Posts: 6


A little up to have some help on this problem...
 
#4 Posted : Wednesday, September 5, 2007 3:26:40 AM(UTC)

Negaton  
Negaton

Groups: Registered
Posts: 6


In the software we have made, the "OnReceiveData" event is raised with, as parameter, "cs.InformationCommand=undifined" and "ds=null". How is it possible to get an OnReceiveData, raised by leadtools assembly, with these parameters, when sending, with leadtools sample program "DicomStr_Original.exe" a dicom file that contains data

Is it because the "Clients" collection is not well initialized? Becaus of a constructor not made in client or server class ?

protected override void OnReceiveData(byte presentationID, DicomDataSet cs, DicomDataSet ds)
{
if(server.SaveCSReceived && cs != null)
{
server.LogCS(this, cs);
}
}

We really need help for this problem : we have search for a solution so many times...

Thank you
 
#5 Posted : Wednesday, September 5, 2007 7:41:57 AM(UTC)

Negaton  
Negaton

Groups: Registered
Posts: 6


Do we have to pay leadtools to have some help ?
Can a support team member tell us what to do to get a solution ?

I think it's not too hard for thoose who developped the samples to find our problem, that might be a very simple problem.

We don't know what to do...
 
#6 Posted : Wednesday, September 5, 2007 12:04:24 PM(UTC)

Travis  
Travis

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 207

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

If you need immediate assistance, please send a message to support@leadtools.com instead of posting to the forums.
We answer forum post when we can, but we always reply to support emails.

With your issue there are many reasons you are not getting the OnReceiveData event.  You need to start debugging each step towards this event.  For instance, first make sure you are getting an OnConnect event.  Make sure you have the CallingAE and CalledAE parameters correct.  Make sure you're specifiying the IP Address of the correct machine.  Make sure the port#'s are correct.

Make sure you're accepting the connection, and associating the connection.  Only after you have done all this will you then be able to process a C-Request.

If all else fails, make sure you OS's firewall is not blocking your application from listening for connections. 
Travis Montgomery
Senior Sales Engineer
LEAD Logo
 
#7 Posted : Friday, September 7, 2007 6:39:05 AM(UTC)

Travis  
Travis

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 207

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

Thank you for sending the project. We have found the issue. In your ServerConnection class's constructor you are calling the base class DicomNet constructor base(null, DicomSecurityMode.None, false)

When you use this constructor you must also call DicomNet::Initialize to initialize the object with more security options. However, in your code you were not doing this.

Add this to your code or use the other constructor and this should resolve the issue
Travis Montgomery
Senior Sales Engineer
LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.187 seconds.