Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Friday, June 29, 2007 6:59:22 AM(UTC)

GregR  
GregR

Groups: Registered, Tech Support, Administrators
Posts: 764


Some customers have had problems with ePrint from IE7 on Windows Vista.  ePrint worked normally from every other application, and IE7 was even able to print to physical printers.  However, when IE7 printed to ePrint, the save as dialog would appear but nothing would get saved, nor could the customers print to the Workstation.

The problem is the Protected Mode security setting.  This would allow you to print the website, but would not allow untrusted websites to save files to disk, even through ePrint.  Therefore, if you are experiencing this problem, you need to do one of two things:

1. Add the site you are trying to print to your list of trusted websites
2. Temporarily disable the Protected Mode setting
when you try to print to ePrint.

I have attached a screenshot of where to find this setting on your Internet Options dialog.
GregR attached the following image(s):
SecurityTab.jpg
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.040 seconds.