Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Tuesday, March 19, 2019 2:54:58 AM(UTC)
Chris Lee

Groups: Registered
Posts: 3

Thanks: 1 times

Hello, there.

I was using the LEADTOOLS Raster Imaging c++ api. And I tried to capture the WM_LTANNEVENT message when creating and updating the polyline tools.

However, I could only capture the LTANNEVENT_AUTOSELECT event and no other events.

It would be my problem if I could capture none of the events. But it's really weird to be able to capture the autoselect event only.

Any help?

Thanks in advance.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, March 21, 2019 11:42:10 AM(UTC)
Josh Clark

Groups: Registered, Tech Support, Administrators
Posts: 33

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)

I wasn't able to reproduce this issue with our C++ Annotate demo. Can you follow the steps below to see if this also occurs for you?

  1. Put a breakpoint within the case statement on line 223 of AnnBmp.cpp
  2. Insert the following case statement to the end of this method:
    Code:
    case LTANNEVENT_AUTOSELECT:
       printf("LTANNEVENT_AUTOSELECT");
       break;

  3. Put a breakpoint within the case statement on line 305 of AnnBmp.cpp
  4. Run the project
  5. Move the sticky note annotation on the default document. This should cause the program to break on line 306 for the LTANNEVENT_AUTOSELECT event that you have described.
  6. Resume the program and draw a PolyLine annotation. This should cause the program to break on line 227 within the LTANNEVENT_INSERT case.
  7. Optionally, try setting breakpoints for the other cases within this switch and perform the corresponding action within the demo.


If this is a problem with your own application, can you email a sample project which reproduces this issue to support@leadtools.com and include the link to this forum post? This way I will be able to test your project and get back to you with what I find.
Josh Clark
Developer Support Engineer
LEAD Technologies, Inc.

LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.101 seconds.