Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Thursday, July 6, 2017 8:45:23 AM(UTC)

TeeJay  
TeeJay

Groups: Registered
Posts: 1


I've been using Eprint 6 for a few years with no issues. A couple of days ago my computer died on me and I lost everything on it and had to buy a new one. I bought a new one and went through the process of reinstalling leadtools on my new computer and everything seems to be okay except when I go to print my reports onto leadtools workstation like I normally do the option for leadtools doesn't show up in the drop down box of available printers. Any advice on how I get leadtools to show up in that drop down box for me to print me reports onto?
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, July 6, 2017 10:16:38 AM(UTC)

Joe Z  
Joe Z

Groups: Registered, Tech Support, Administrators
Posts: 34

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

TeeJay,

When installing your copy of ePrint 6 on your new machine, did you install with administrator privileges? Windows prevents non-Admin users from adding printers, so the ePrint Task Printer Manager only works when run with Administrator privileges.

Additionally, did you grab the latest installer from our website? This installer contains the latest compatibility fixes and should be used whenever installing a new copy.

Here is the link to the installer:
https://www.eprintdriver.com/Download
Joe Zhan
Developer Support Engineer
LEAD Technologies, Inc.

LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.193 seconds.