Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, January 18, 2017 7:27:16 AM(UTC)
brettmlarue

Groups: Registered
Posts: 1


Hello,
All of the sudden I began getting this notice "LEAD ISO Demultiplexer Eval Notice" upon startup of Windows. I cannot "x" out of it, it will just come right back. I have not downloaded any software recently. I have rebooted several times and it is pretty much the first thing that comes up when I start Windows and it will not go away. Please help.

Brett
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, January 19, 2017 9:06:39 AM(UTC)

Hadi  
Hadi

Groups: Manager, Tech Support, Administrators
Posts: 171

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)

Hello

Thank you for posting on the LEADTOOLS Technical Support forums with your question.

Please check out the following forum post for more information on how to remove this issue:

https://www.leadtools.co...rs-Generating-NAG-Window

Let me know if you have any further issues with this.

Thanks,
Hadi Chami
Developer Support Manager
LEAD Technologies, Inc.

LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.128 seconds.