Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Friday, November 23, 2012 6:07:26 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Hi,

I'm using leadtools 13. From the client, the ocx works well in a web page only if I install leadtools13. I tried pack all needed dll & ocx files into a package then run from the client, while it does not works. Though other CS based leadtools applications run well.
I'm not going to build CAB file. So would you please give me some instruciton on it.

Thanks!
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Sunday, November 25, 2012 6:50:57 AM(UTC)

Daoud  
Daoud

Groups: Registered
Posts: 256


Rick,
Please answer the following questions:
1) Are you registering the OCX files?
2) Are you using our LEADTOOLS v13 controls with C#?
3) Are you adding all the necessary DLLs required by "Files To Be Included With Your Application" help topic?

 
#3 Posted : Sunday, November 25, 2012 3:49:02 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Hi Daoud,
About 3 questions:
1) Are you registering the OCX files?
I used "regsvr32" register ltocx13n.ocx successfully.
2) Are you using our LEADTOOLS v13 controls with C#?
In fact it's only a html page(javademo.htm) in an asp.net project.
3) Are you adding all the necessary DLLs required by "Files To Be Included With Your Application" help topic?
Yeah I'm sure. I copy all Dlls from the "redist" directory to "system32". Then I register ltocx13n.ocx manually.

I just wonder maybe registry should be the source.

Thanks
 
#4 Posted : Monday, November 26, 2012 6:48:16 AM(UTC)

Daoud  
Daoud

Groups: Registered
Posts: 256


Rick,
I forgot to mention one important thing, which is that in order to use OCX you will need to have the lic file right next to the EXE. See help topic "Implementing Internet Features" in the OCX main help.
You are not allowed to deploy the lic file directly. You will need to create lpk and CAB files. As a test (ONLY internal test), try to deploy the lic file. If this fix the problem, you will need to create lpk file to encapsulate the lic inside it.
For more information about how to create lpk file, see forum post #43086:
http://support.leadtools.com/CS/forums/43086/ShowPost.aspx

and for creating CAB, see forum post #43085:
http://support.leadtools.com/CS/forums/43085/ShowPost.aspx#43085
 
#5 Posted : Wednesday, November 28, 2012 3:00:01 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Daoud,

You are right! It's the lic file confused me! I will build CAB with lic file encapsuled.

Thank you very much.
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.151 seconds.