Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, May 17, 2006 2:27:43 AM(UTC)

manju  
manju

Groups: Registered
Posts: 49


Hi,

I'am using Leadtools 13.0 version. I'am using method ADDFrame() to add frame to the image.

For this as a frame i'am passing one transparent png file.Now the problem is when i save the image with frame applied to it it paints the transparent part with black background.So will you please tell me how to save the image without getting that black background for the transparent part.

And also is it possible to remove added frame of an image and to get original image

Thank you,

Manju

 

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Sunday, May 21, 2006 6:13:14 AM(UTC)

Bashar  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,040

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

In the call to AddFrame, try passing True for the bUseMask parameter, and then pass black color for the crMask parameter.


If you apply a frame to an image, there is no function that can remove
it and restore the original image because the frame is part of the image now.
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.085 seconds.