Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, July 3, 2013 3:06:25 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Hi,
I got some blueprint images scanned from a large format scanner. As far as I know, the red gamma value was set to adjust the image color, while the other two channels was not in scanner app configuration.
I find that the image (see 1.rar) looks "normal" through Microsoft Office Picture Manager, while it looks different in my leadtools 13 main ocx.
I'd like to know whether there is a way to display the image in main ocx just as same as in picture manager?

Thanks
File Attachment(s):
1.rar (1,108kb) downloaded 30 time(s).
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, July 4, 2013 4:00:02 AM(UTC)

Daoud  
Daoud

Groups: Registered
Posts: 256


Rick,
The attached image is a screenshot that shows how this image shows on both LEADTOOLS v18 and IrfanView.
How does it show at your end?

File Attachment(s):
LEADTOOLSv18_Irfan.jpg (383kb) downloaded 30 time(s).
 
#3 Posted : Thursday, July 4, 2013 1:36:33 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Daoud,

Thank you for reply.
The attached image shows it looks in v13 MFC Main OCX Demo. Is this a version problem?
rick2018185 attached the following image(s):
1.JPG
 
#4 Posted : Saturday, July 6, 2013 9:48:43 PM(UTC)

Daoud  
Daoud

Groups: Registered
Posts: 256


Rick,
It appears that you have DLLs for LEADTOOLS v13. I tested using the latest LEADTOOLS v13 setup and using the same demo and I got the attached result.

Please send an email to support@leadtools.com to request instructions to download the latest LEADTOOLS setup and patch. Include the following:
1- You LEADTOOLS v13 serial number (do NOT post here).
2- A link to this forum post.

Daoud attached the following image(s):
Latest_LEAD13_Screenshot.jpg
 
#5 Posted : Sunday, July 7, 2013 2:43:48 PM(UTC)
rick2018185

Groups: Registered
Posts: 21


Daoud,

It works.
Thank you very much for your help!
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.191 seconds.