Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, January 4, 2012 7:24:56 PM(UTC)
M.Shimase

Groups: Registered
Posts: 6


I would like to set the frame rate of Animation.
but, "medicalviewermulticell.Animation" not have framerate Properties.
Then, I used "medicalviewermulticell.Interval".
I set 33msec to that Interval.
I thought that I was renewable in 30 frame/sec.
but, It is not.

How to set the framerate for animation ?

I am using leadtools v17.5.
Please advise me.
 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Thursday, January 5, 2012 3:38:14 AM(UTC)
Maen Hasan

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 1,328

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

You should be able to set the Framerate using the MedicalViewerMultiCell.Animation.Interval Property.
Note that there are different factors that might affect the animation, such as the interpolation. Try to set the Interval property to a smaller value and set the interpolation to Normal and recheck the same issue.

Thanks,
Maen Badwan
LEADTOOLS Technical Support
 
#3 Posted : Thursday, January 5, 2012 2:53:45 PM(UTC)
M.Shimase

Groups: Registered
Posts: 6


I understand that only "Interval Properties" can be used.

I would like to adjust it automatically by recursive processing program.
I need the frame rate when Animation is working.

How to calculate that Animation framerate ?
 
#4 Posted : Monday, January 9, 2012 11:26:24 AM(UTC)

Travis  
Travis

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 207

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

The Interval property is the only property we have for adjusting the framerate of the Cine. 

An alternative to using the Cine is to use our Multimedia Player control with the Still Image Filter.  This control uses DirectX to playback the frames.  We ship an example showing how this filter is used with the Player control in our Multimedia Tool kit evaluation.  The Multimedia Tool kit will seamlessly integrate with your currently installed LEADTOOLS tool kit.
Travis Montgomery
Senior Sales Engineer
LEAD Logo
 
#5 Posted : Monday, January 9, 2012 6:55:49 PM(UTC)
M.Shimase

Groups: Registered
Posts: 6


I have two questions about this.

1.
Can I use "Multimedia Tool kit" at "PACS Imaging Enabled" licenses?

2.
Can I start animation on the medicalviewermulticell when I use "Multimedia Tool Kit" ?

Supposing I cannot use it on medicalviewer, I request to you the Future request.

Because,
There is information(like 0008,2144 Recommended Display Frame Rate or 0018,0040 Cine Rate) which specifies a frame rate by The Dicom standard.
so, I think it useful that framerate can be set to the medicalviewer.
 
#6 Posted : Tuesday, January 10, 2012 5:01:54 AM(UTC)

Travis  
Travis

Groups: Registered, Tech Support
Posts: 207

Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

1) No, you would need the Medical Imaging Suite to have access to the Multimedia controls.
2) You cannot start it within the viewer, but you could display it as a popup window from the viewer. 

I understand the need for the feature request.  Please send an email to support@leadtools.com with a link to this forum post requesting this and we can enter this into our system.
Travis Montgomery
Senior Sales Engineer
LEAD Logo
 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.050 seconds.