Welcome Guest! To enable all features, please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Last Go to last post Unread Go to first unread post
#1 Posted : Wednesday, October 17, 2007 9:09:08 AM(UTC)
aallasudheer

Groups: Registered
Posts: 18


Hi,

I am getting following error when I run  the app after adding reference to leadtool dll.

Could not load file or assembly 'Leadtools, Version=15.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=9cf889f53ea9b907' or one of its dependencies. This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem. (Exception from HRESULT: 0x800736B1)

 

All demo apps run fine.

Environment

VS2005

C#

32 bit Xp professional

Thanks,

Sudheer

 

 

Try the latest version of LEADTOOLS for free for 60 days by downloading the evaluation: https://www.leadtools.com/downloads

Wanna join the discussion? Login to your LEADTOOLS Support accountor Register a new forum account.

#2 Posted : Wednesday, October 17, 2007 10:08:21 AM(UTC)

BoydP  
Guest

Groups: Guests
Posts: 3,028

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)

Are you able to compile and run the demo applications?  Is this application that failed one that you have written?
 
#3 Posted : Wednesday, October 17, 2007 1:22:46 PM(UTC)
aallasudheer

Groups: Registered
Posts: 18


Yes, I was able to compile and run demo apps, when I try to run my app after adding reference to DLLs I was getting this error.

VS 2005 SP1 installation fixed this.

Thanks for the quick response.

 

 
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.136 seconds.