AcquireMulti example for C++ Builder

void __fastcall TForm1::LEADTwain1AcquireMultiEvent(int nPage,
      AnsiString strFileName, bool bFinishScan)
{
 AnsiString strBuffer;

if ( bFinishScan )
   {
      strBuffer= "The page # " + IntToStr(nPage) + " is scanned and saved to file name " + strFileName;
      MessageBox ( Handle, strBuffer.c_str( ), "Notice", MB_OK );
   }
}

void __fastcall TForm1::btnAcquireMultiClick(TObject *Sender)
{
 L_INT nRet;

LEADTwain1->EnableAcquireMultiEvent = True;
   nRet= LEADTwain1->AcquireMulti ( "c:\\TWAIN\\test.tif",
                               LTWAIN_SHOW_USER_INTERFACE,
                                LTWAIN_BUFFER_MODE,
                                FILE_TIF,
                                1,
                                TRUE,
                                0,
                                True );

if ( nRet == SUCCESS )
      MessageBox ( Handle, "Fast Twain function was successful", "Notice", MB_OK );
   else
      MessageBox ( Handle, "Error occurred during fast Twain function!!!", "Error!!!", MB_OK );