MagGlassPaintContrast example for Delphi

procedure TForm1.btnStartMagnifyingGlassClick(Sender: TObject);
var
   nStatus: L_INT;
begin
   // Setting the Magnifying Glass Paint contrast, gamma and intensity
   LEADImage1.MagGlassPaintContrast:= LEADImage1.MagGlassPaintContrast + 100;
   LEADImage1.MagGlassPaintGamma:= LEADImage1.MagGlassPaintGamma + 100;
   LEADImage1.MagGlassPaintIntensity:= LEADImage1.MagGlassPaintIntensity + 100;

// Starting the Magnifying Glass
   nStatus:= LEADImage1.StartMagGlass(100, 100, 400, RGB(255, 0, 0), RGB(128, 128, 128), False, 1, False, CROSSHAIR_FINE, True, True);

if (nStatus <> SUCCESS) then
     ShowMessage ( 'Error Starting the Magnifying Glass, Error: ' + IntToStr(nStatus) );