ShiftMinimumToZero example for Visual C++

int nShiftAmount = 0;

IILEADRasterProcess* m_pRasterProc= NULL;
CoCreateInstance(CLSID_LEADRasterProcess, NULL, CLSCTX_ALL, IID_ILEADRasterProcess, (void**)&m_pRasterProc);

m_pRasterProc->ShiftMinimumToZero(m_LeadRasterView.GetRaster());
   nShiftAmount = m_pRasterProc->GetShiftAmount();

m_pRasterProc->MultiScaleEnhancement(m_LeadRasterView.GetRaster(), 2000, 4, MSE_DEFAULT , 0, 0, MSE_GAUSSIAN | MSE_EDGEENH);
m_pRasterProc->ShiftZeroToNegative(m_LeadRasterView.GetRaster(), nShiftAmount, -32767, 32766, 0, 65535);
m_pRasterProc->Release();