NetReceiveCGetResponse Example for Visual Basic

Private Sub LEADDICOMNet1_NetReceiveCGetResponse (ByVal hNet As Long, ByVal nPresentationID As Integer, ByVal nMessageID As Integer, ByVal pszClass As String, ByVal nStatus As Long, ByVal nRemaining As Integer, ByVal nCompleted As Integer, ByVal nFailed As Integer, ByVal nWarning As Integer, ByVal hDS As Long)
    Dim NewNode As Node
    Dim lParent As Long
    Dim nRet As Integer
    Dim szName As String

Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(, , , "Command Set - " & "C-GET-RESPONSE")
    NewNode.EnsureVisible
    lParent = NewNode.Index

Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Presentation ID: " & CStr(nPresentationID))
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Message ID: " & CStr(nMessageID))
    nRet = LEADDICOM1.FindUID(pszClass)
    If (nRet = 0) Then
        szName = LEADDICOM1.CurrentUID.Name
        Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Affected SOP Class: " & szName & " - " & pszClass)
    Else
        Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Affected SOP Class: " & pszClass)
    End If
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Status: " & CStr(nStatus))
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Remaining Operations: " & CStr(nRemaining))
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Failed Operations: " & CStr(nFailed))
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Warnings: " & CStr(nWarning))
    Set NewNode = TreeView1.Nodes.Add(lParent, tvwChild, , "Status: " & CStr(nStatus))

End Sub